Tält

Våra partytält tillverkas för att tåla stora påfrestningar och används ofta av uthyrningsföretag. De går inte alls att jämföra med billigare partytält som säljs på t.ex. byggmarknader. Vi har sålt förrådstält som stått ute i ur och skur i över 20 år och fortfarande är i bra skick. Ställningen har galvaniserade stålbeslag, rör av fyrkantsprofil i aluminium för att göra taket så lätt som möjligt, ben av galvaniserade fyrkantrör för högsta hållbarhet. Tältduken är 680 grams flamskyddad högkvalitativ PVC-duk med svetsade sömmar.

Våra egendesignade partytält finns i storlekar från 9kvm till 60kvm. Nedan visas exempel på modellerna i lite olika färgkombinationer. Har ni andra önskemål om färkombinationer eller andra idéer om hur ert tält ska se ut brukar vi kunna lösa det mesta.

Har ni behov av större partytält eller tälthallar säljer vi systemtält av mycket hög kvalité från tyska Röder. Dessa tält byggs upp i sektioner och det finns nästan oändliga möjligheter vad gäller storlek. Tälten finns i sektionsbredd från 3 meter upp till 60 meter.

Priserna som anges gäller vid köp av enstaka tält, gäller det en större beställning lämnar vi gärna en offert

Partytält 60:an

Foto: Tegeco

För mer info, bilder och pris, klicka på Läs mer


Systemtält

Foto: Tegeco

För mer info och bilder, klicka på Läs mer


första föregående 1 2